Registrer med inmGÆST

Byd din gæst professionelt velkommen

Gæsten registrerer sig selv og værten får automatisk besked via e-mail eller SMS. Eller registrér hvilket firma du skal besøge og receptionen i firmaet får besked, sidstnævnte fordi nogle virksomheder ikke ønsker medarbejderne vises på skærmen. Individuel opsætning pr. virksomhed i flerbrugerhus på samme skærm.
Integration til parkeringsapp kan være en muligt.

Tag godt i mod virksomhedens gæster

INDIVIDUELLE BEHOV

Med et enkelt touch på skærmen bliver gæsten hentet af den virksomhed der besøges. Valgfrit for virksomheden om gæsten skal indskrive sig eller blot blive hentet.

SYNLIG REGISTRERING

Labels printes ud efter registrering til at isætte hænger eller clips. Har I en receptionist kan denne forud printe labels dagen før til møder med mange deltagere.

UBEMANDET RECEPTION?

Til bemandet og ubemandet reception.

Skærmen kan både stå på en disk, hænge på væggen eller være en del af en gulvsøjle.

Få overblik med inmINFO

Informer gæster og medarbejdere om mødearktivitet og tilbud

Infoskærme tager godt i mod husets gæster ved at informere om dagens møder. Ligeledes kan der med film eller billeder på samme skærm informeres om ting der sker i huset samt reklameres for kantinen, rengøringen, ledelsen eller hvad der måtte være behov for.

Integreret med INM mødeservice løsning, så møderne der er booket fremkommer på skærmen med tidsrum og sted.

Book med inmMØDERUM

Møderummets status og dagens møder

Udnyt de somme tider knappe ressourcer, så møderummene ikke står tomme. Gå ned ad mødegangen og se hvor det lokale du har booket ligger eller straksbook et lokale du kan se er ledigt i rette tidsrum,

All-in-one system hvor møderumsskærmene hænger sammen med gæsteregistreringen der hænger sammen med mødebookingen og forplejningen til mødet. Skærmene til møderummene er forbundet til mødeservicen. Det betyder at booker du lokalet i INM enten via web eller Outlook 365, kommer det frem på møderummets skærm.

Vi kan levere skærme eller I kan genbruge/levere skærme hvor vi lægger vores software på. Vi overvåger skærmene.