Book med inmMØDE

Book lokaler og bestil mødeforplejning i webportal eller i Outlook 365

Forplejning og service er ikke længere forbeholdt konferencer og specielle gæster. De er en integreret del af jeres gæsters måde at afholde møder på. Kompleksiteten og dermed administrationen stiger ofte i flerbrugerhuse og

erhvervskoler, hvor ordrerne er mange, foranderlige og kommer fraforskellige cost centre. Denne kompleksitet løses i Mødeservice, der fuldkomment automatiserer flowet fra oprettelse af ordre til fakturering.

Hjælp til planlægning

Få fuld kontrol med intelligente indkøbslister og et solidt overblik over månedens, ugens og dagens mødeservice. Det giver jer ro til at fokusere på at give gæsten en fremragende oplevelse.

Eliminer administration

Sig farvel til at modtage bestillinger via åbne pdf’er og Excel ark. Sig velkommen til et automatiseret bookingsystem, der eliminerer timevis af administration forbundet med at editere, modtage, fakturere og bogføre ordre.

Øg indtjeningen

Slip for at lave regnskab og prognoser i regneark. Med få klik har I indsigt i både omsætning og fortjeneste fordelt på både varer og kundegrupper. Det giver jer mulighed for at kontrollere indkøbsomkostningerne og dermed øge indtjeningen.

Optimer kommunikationen

Spar tid på at sende jeres gæster emails hver gang i modtager bestillinger, eller når der er ændringer. Automatiserede kvitteringer og et fleksibelt kommunikationsværktøj sikrer at i er imødekommende og serviceorienterede uden det koster dyrebar tid.

Det er super nemt for dine kunder, at bestille mødeforplejning og booke lokaler og for kantinepersonalet at understøtte denne service og fakturere. Sådan!

Effektiv kommunikation med gæsterne

Sig farvel til forstyrrelser i hverdagen med et værktøj, der effektiviserer kommunikationen med gæsterne. Med få klik kan både I og jeres gæster blive enige om en given bestilling, og er der ændringer til ordren, håndteres det nemt i systemet.

Markant reduceret faktureringstid med integration til økonomisystem

Modtager I mere end 10 forplejningsønsker om ugen, kan I med garanti spare timevis på administration forbundet med at indhente, afstemme og fakturere ordrer fra jeres gæster.