Om inmsystems

Om inmsystems

Siden 1996 har inmsystems optimeret kantinedrift med egne IT løsninger. Vi er stolte over at kunne tilbyde jeres kantine brugervenlige og intelligente løsninger på frokost, mødeservice og takeaway. Vi ved nemlig at nøglen til jeres kantines performance er nem adgang til salgsdata og prognoseværktøjer, der giver overblik over kantinens salg og optimale sortiment.
Vores kunder bruger arbejdstiden på at give deres egne kunder den bedste madoplevelse i kantinen, mens vores digitale værktøjer sørger for alt det administrative. Alle vores løsninger kan tilpasses til den enkelte kundes behov og investeringen er tjent ind inden for den første måned!

Prøv nu

Vi kan gøre jer fri for alt det teknologiske, så I kan fokusere på at styre jeres kantine.

-Mogens Egeskov, Stifter og formand, inmsystems

Erfarne eksperter i kantineforretning

Kundesucces

inmsystems ændrer radikalt den måde, hvorpå kantiner arbejder ved at samle alle kritiske kantinesystemer i en enkel og intuitiv platform. Frigiv ressourcer på administration, ringbind samt Excelark og læg fokus på gastronomi, kvalitet og fremragende kundeoplevelser.

inmsystems historie

inmsystems a/s blev stiftet i 1996. Igennem de sidste 23 år har vi skabt et image som en af de førerende SaaS-leverandører til kantiner. I samarbejde med vores brugere driver vi produktet fremad. Vi går ikke på kompromis med serviceniveau, og vores supportere er altid imødekommende og professionelle til fingerspidserne.