Takeaway OLD DA

Takeaway

I stadig stigende grad stiller både virksomheder og skoler krav til deres kantineleverandør om, at personale og elever skal kunne købe og tage mad med hjem. Samtidig oplever mange kantiner, at markedsføringen af deres retter ikke når ud til alle i huset. Det problem løser vores takeawaymodul, der effektivt markedsfører køkkenets tilbud, som de ansatte med få klik kan bestille og betale.

Prøv nu

Efter blot tre måneders brug af modulet, er vores omsætning steget 10 gange.

-Pia Helbæk Mogensen, Levnedsmiddeltekniker, Herningsholm Erhvervsskole

Alle kantiner er unikke,
men jeres fremgangsmåder er ofte ens

Med fokus på at eliminere gratister, reducere administration og kø, har vi udviklet et unikt POSsystem, der giver jer følgende fordele:

Nem markedsføring

Tag billeder af jeres tilbud, hyg om salgsteksten og opload med et klik.

Personlig opsætning

Brand jeres navn, lav salgstekster og indsæt logoer. Vores modul er skabt til at brande virksomheden.

Styr uden om administration

Gør det nemt for gæsten at købe mad med hjem. Onlinebetaling sikrer at betalingen er hurtigt klaret, og i slipper for administration.

Nyhedsbreve til markedsføring af jeres tilbud

Gør jeres tilbud synlige og uimodståelige for kunden. Lav nyhedsbreve og send dem ud i et lækkert format efter eget ønske.

Et udvalg af vores bedste funktioner

Gør jeres menuer uimodståelige

Der er ikke brug for en IT-haj for at markedsføre jeres menuer. Tag blot et billede af dagens ret med din telefon og upload den på bestillingssiden med få klik.

Effektiv annoncering

Når først jeres menuplan er lavet, er I med markedets måske nemmeste funktion få klik fra at annoncere rundt i hele huset og til eventuelle eksterne gæster, der er interesserede i at følge jeres tilbud og nyheder.