POS

POS

Vores POS og software er markedets hurtigste betalingsløsning og giver jer mulighed for at træffe bedre forretningsbeslutninger. Med nem adgang til salgsdata og prognoseværktøjer giver vores løsning overblik over både hvor godt jeres kantiner sælger, hvilke varer de sælger mest af og tillige sæsonmæssige indkøbstrends.

Prøv nu

Jeg er 100 % afhængig af vores POS for at få hverdagen til at køre.

-Julie Wilen, Køkkenchef, Sodexo

Alle kantiner er unikke, men jeres fremgangsmåder er ofte ens

Med fokus på at eliminere gratister, reducere administration og kø, har vi udviklet et unikt POSsystem, der giver jer følgende fordele:

Fuld kontrol – hele dagen lang

Bevar et køligt overblik over kantinens flow med nem adgang til dagens løbende omsætning.

Kontaktløs tidsskifte

Baseret på netop din kantines flow og myldretid, indstiller vi skærmene, så de helt eliminerer behovet for din administration.

Reducer driftsfejl

Med daglig og professionel overvågning og af jeres POS, kan I roligt og trygt lægge fokus på det, der betyder noget. Har I problemer, kan I kontakte os fra kl. 06:00 om morgenen.

Fleksibel betalingsløsning

Online, offline og mobilbetaling? Vi imødekommer alle dine betalingsdrømme.

Et udvalg af vores bedste funktioner

Personlig skærmopsætning

Alle kantiner er forskellige. En skærmopsætning der understøtter netop jeres kantines workflow, giver jer friheden til at fokusere på køkkenarbejdet samt medarbejdernes og gæsternes velvære.

Fleksibel betalingsløsning

Løntræk, frokostkort, MobilePay, Dankort, QR-billetter? Alt er muligt med vores POS, og uanset betalingsløsning har jeres gæster nem adgang til at betale for maden. Ud over de målbare forbedringer ved elimineringen af gratister, kan I på afstand roligt se til, mens jeres gæster nyder maden.