Modeservice

Mødeservice

Forplejning og service er ikke længere forbeholdt konferencer og specielle gæster. De er en integreret del af jeres gæsters måder at afholde møder på. Kompleksiteten og dermed administrationen stiger ofte i Company Houses og erhvervskoler, hvor ordrerne er mange, foranderlige og kommer fra forskellige costcentre. Denne kompleksitet løser vores reservationsmodul, der fuldkomment automatiserer flowet fra oprettelse af ordre til fakturering.

Prøv nu

Før INM brugte jeg tre dage på at fakturere. Nu bruger jeg en time.

Alle kantiner er unikke, men mange fremgangsmåder er ofte ens

Det skal være nemt at bestille mødeservice og endnu nemmere for kantinepersonalet at udøve denne service. Med fokus på at reducere komplekstieten i komplekse setups, får I med vores løsing følgende fordele:

Hjælp til planlægning

Få fuld kontrol med intelligente indkøbslister og et solidt overblik over månedens, ugens og dagens mødeservice. Det giver jer ro til at fokusere på at give gæsten en fremragende oplevelse.

Eliminer administration

Sig farvel til at modtage bestillinger via åbne pdf’er og Excel ark. Sig velkommen til et automatiseret bookingsystem, der eliminerer timevis af administration forbundet med at editere, modtage, fakturere og bogføre ordre.

Øg indtjeningen

Slip for at lave regnskab og prognoser i regneark. Med få klik har I indsigt i både omsætning og fortjeneste fordelt på både varer og kundegrupper. Det giver jer mulighed for at kontrollere indkøbsomkostningerne og dermed øge indtjeningen.

Optimer jeres kommunikationen

Spar tid på at sende jeres gæster emails hver gang i modtager bestillinger, eller når der er ændringer. Automatiserede kvitteringer og et fleksibelt kommunikationsværktøj sikrer at i er imødekommende og serviceorienterede uden det koster dyrebar tid.

Et udvalg af vores bedste funktioner

Effektiv kommunikation med gæsterne

Sig farvel til forstyrrelser i hverdagen med et værktøj, der effektiviserer kommunikationen med gæsterne. Med få klik kan både I og jeres gæster blive enige om en given bestilling, og er der ændringer til ordren, håndteres det nemt i systemet.

Markant reduceret faktureringstid med integration til bl.a. Navision og
e-conomic

Modtager I mere end 10 forplejningsønsker om ugen, kan I med garanti spare timevis på administration forbundet med at indhente, afstemme og fakturere ordrer fra jeres gæster.